Vključite se v krog podpornikov SZF!

 

SZF je nevladna nepridobitna ustanova splošnokoristnega namena. Svoje strateške cilje uresničuje s pomočjo donacij, dotacij, sponzorskih sredstev in drugih vrst naklonil slovenskih in neslovenskih pravnih in fizičnih oseb.

Vabimo vas, da delovanje SZF podprete s svojim denarnim nakazilom na bančni račun, ki ima številko: SI56 0201 0001 4903 240 in je odprt pri Novi Ljubljanski banki, d.d., Ljubljana, Podružnica Ljubljana- Center, Trg republike 2, 1000 Ljubljana.
Davčna številka: SI 82690901

 

  • Podpornike bomo promovirali v okviru vseh razpoložljivih načinov, ki jih ima SZF na razpolago. V kolikor želite ostati anonimni za javnost, nam prosim to sporočite ob nakazilu podpore in sicer z e-pošto (edvard.kobal@gmail.com). Vašo željo o ohranitvi statusa »anonimen/ anonimna« bomo upoštevali.

     

  • V kolikor želite biti s SZF tesneje povezani, vas vabimo, da se včlanite v Klub prijateljev SZF. Včlanitev je možna po nakazilu prve denarne podpore. Več o Klubu prijateljev SZF najdete pod zavihkom O NAS. Svojo željo glede včlanitve sporočite z e-pošto na edvard.kobal@gmail.com, s klasično pošto ali s pomočjo telefonskega klica (00386 (0)1 426 35 90).

srceSamostojnost in neodvisnost Slovenske znanstvene fundacije

Samostojnost in neodvisnost ustanove je odvisna od donacij organizacij in posameznikov. Le tako lahko zagotovimo neodvisno podporo prosilcem (več o tem), pa tudi sama ustanova dejansko ohranja neodvisnost.